digitale portfolio

Zikke

Het digitale portfolio is breed inzetbaar, zowel onderwijsinstellingen, zorginstellingen als welzijnorganisaties maken momenteel gebruik van het portfolio. In het digitale portfolio van Zikke kunnen kind, leerkracht/begeleider en ouder/verzorger ervaringen over een activiteit van het kind registreren, ieder vanuit zijn eigen perspectief. Zo ontstaat er een mooi beeld van wat het kind leuk vindt en kan.

Je kunt in het digitale portfolio reageren op de berichten die geplaatst zijn door het kind, leerkracht/begeleider of ouder/verzorger. Bij het plaatsen van berichten door kind, leerkracht of ouder dient aangegeven te worden of het gaat over iets wat het kind wil, doet of kan. Het kan gaan over activiteiten binnen maar ook buiten school. Na verloop van tijd bevat het digitale portfolio een schat aan informatie. Een mooie basis voor toekomstige keuzes.

We beschikken over meerdere brochures/handleidingen die je hieronder kunt downloaden in PDF-formaat:

Interesse om het digitale portfolio van Zikke als instelling/organisatie te gaan gebruiken? Neem dan contact op via app@zikke.nl of met Sander Hofstede op 06 - 52 54 50 25. Nb. Het is eventueel mogelijk om tegen meerkosten het portfolio in uw eigen huisstijl om te zetten en/of extra functionaliteiten toe te voegen.


Ben je al een bestaande gebruiker en heb je een vraag? Kijk dan eerst eens bij onze veelgestelde vragen.